TIMOTEK.EE

Premium

Sivun päivitys käynnissä
Seicom Premium on se parempi PVC-runkoon tehty ikkunatuote.  
Premiumin energiatehokkuus riittää jopa "nollaenergiatalojen" uudisrakentamiseen. Samoin äänieristys ominaisuudet ovat Premiumissa loistavat. 

Kuten kaikki Seicom ikkunat, myös Premium voi olla kiinteä, avautua sivulta, tai avautua myös ylhäältä tuuletusasentoon. Jos ikkuna avautuu ylhäältä, niin silloin se varustetaan myös mikrotuuletuksella. Tämä tarkoittaa että ikkuna avautuu vain pari milliä yläreunastaan. Tällöin esimerkiksi painovoimaisella ilmanvaihdolla varustetussa talossakaan ei tarvita erikseen korvausilmaventtiileitä.Yleensä Premium varustetaan kolminkertaisella ikkunaelementillä. Perus 3K-elementillä U-arvo on jo reilusti alle yhden. 

Rungon vahvuus on 82,5 mm.  Profiiliin on saatavilla useita värisävyjä. Hintavaikutus värillä on alkaen noin 30%. Katso värikartta alasivulta "tekniset tiedot". 

Ikkuna voi olla kiinteä, avautua sivulta, ylhäältä tai molemmista. Ikkuna voi olla yksiosainen tai moniosainen. Kaksiosainen ikkuna voi olla "piilo" välipuulla, jolloin ikkuna aukeaa yhtenä aukkona. Tällöin vain toinen ikkunan ruuduista avautuu kahvalla, toinen puoli salvalla. Normaalisti ikkunoissa on aina kiinteä kahva.

Pienin avautuvan ikkunan mitta on 600 mm, monesti ulkonäkösyistä asiakas ei enää haluakkaan tuuletusikkunaa, vaan koko ikkuna avautuu yläreunastaan ja toimii näin tuuletusikkunana.

Ikkunan pesu on helppoa, koska ikkunassa on vain kaksi pestävää pintaa. Ikkunat voidaan varustaa eri näköisillä koristeristikoilla haluttaessa. Premium ikkuna voi olla myös pyöreä.  

Kun haluat saada tarjouksen ikkunoista, mittaa aukkojen mitat, mieti ikkunoiden avautumiset ja muut merkittävät asiat. Ilmoita tiedot sähköpostilla osoitteeseen timo@timotek.ee esimerkiksi näin:

3 kpl
L 1380 mm
H 1180 mm
tuuletusikkuna vasemmalle

Tai voit vaikka piirtää kuvan jokaisesta ikkunasta ja lähettää ne sähköpostin liitteenä. Muista kertoa mille postinumerolle lasketaan rahditus.